Image Systems affärsområde RemaSawco erhåller order värd ca 4 MSEK från sågverk i Sverige

Beställningen omfattar en uppgradering av såglinjen med ny styrning och optimering, för en medelstor sågverkskoncern i norra Sverige.

Leverans och driftsättning av projektet genomförs i två etapper under 2022.

”Vi tackar för förtroendet att få genomföra detta projekt. Återigen ser vi fram emot ett utvecklande samarbete med detta snabbväxande företag.” säger Emilien Saindon, VD för RemaSawco.


Frågor besvaras av: Johan Friberg, Koncernchef, telefon 013-200 100, e-post johan.friberg@imagesystems.se

Image Systems är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. Genom att ständigt utmana marknadens koncept och istället erbjuda nya och mer effektiva lösningar hjälper vi våra kunder att nå ökad framgång i sina affärer. Företaget vänder sig till ett stort antal branscher globalt och verksamheten bedrivs i två affärsområden RemaSawco och Motion Analysis. Image Systems har drygt 90 anställda på kontor i Sverige, Finland och Norge. År 2020 omsatte koncernen 167 Mkr. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholmsbörsens Small Cap lista och handlas under tickern IS. För ytterligare information besök vår webbplats www.imagesystemsgroup.se