Image Systems affärsområde RemaSawco erhåller order på drygt 7 MSEK från Vida AB

Ordern omfattar tre leveranser till Vidas anläggningar i Alvesta, Borgstena och Bruza. RS-BoardScannerQ levereras för kvalitetssortering till hyvellinjen vid anläggningen i Alvesta. För anläggningen i Borgstena levereras en uppgradering av mätstationens styrsystem med RS-715. För anläggningen i Bruza levereras RS-3D-Log och optimeringssystemet RS-Opt till anläggningens såglinje/mätstation.

Leveranser och driftsättningar är planerade under året 2022.

”Vi tackar Vida AB återigen för förtroendet att få genomföra de här projekten. Vi är glada och stolta över att få vara delaktiga i Vida AB:s strategiska utveckling och satsning på ökat utbyte och hög prestanda i deras produktionsanläggningar. Våra tidigare projekt är kvitton på det goda samarbetet och vi ser fortsatt fram emot att få stötta utvecklingen som en partner till Vida AB.” säger Emilien Saindon, VD för RemaSawco.

Frågor besvaras av:

Johan Friberg, koncernchef, telefon 013-200 100, e-post johan.friberg@imagesystems.se

Image Systems är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. Genom att ständigt utmana marknadens koncept och istället erbjuda nya och mer effektiva lösningar hjälper vi våra kunder att nå ökad framgång i sina affärer. Företaget vänder sig till ett stort antal branscher globalt och verksamheten bedrivs i två affärsområden RemaSawco och Motion Analysis. Image Systems har 82 anställda på kontor i Sverige, Finland och Norge. År 2021 omsatte koncernen 159 Mkr. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholmsbörsens Small Cap lista och handlas under tickern IS. För ytterligare information besök vår webbplats www.imagesystemsgroup.se