Image Systems affärsområde RemaSawco erhåller order på drygt 2 MSEK från Great Southern Wood Preserving i Alabama

Ordern har utförts tillsammans med den amerikanska partnern Raptor Integration Inc. Det totala ordervärdet uppgår i ca 8 MSEK och är såld via Raptor Integration Inc.

Ordern omfattar leverans av SW licensen för RS-BoardScanner.

”Vi är stolta och glada över att få vår första installation i sydöstra USA. Det är en mycket viktig order för vår fortsatta utbredning på den amerikanska marknaden.” säger Emilien Saindon, VD för RemaSawco.

Frågor besvaras av:

Johan Friberg, Koncernchef, telefon 013-200 100, e-post johan.friberg@imagesystems.se

Image Systems är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. Genom att ständigt utmana marknadens koncept och istället erbjuda nya och mer effektiva lösningar hjälper vi våra kunder att nå ökad framgång i sina affärer. Företaget vänder sig till ett stort antal branscher globalt och verksamheten bedrivs i två affärsområden RemaSawco och Motion Analysis. Image Systems har drygt 90 anställda på kontor i Sverige, Finland och Norge. År 2020 omsatte koncernen 167 Mkr. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholmsbörsens Small Cap lista och handlas under tickern IS. För ytterligare information besök vår webbplats www.imagesystemsgroup.se