Image Systems affärsområde RemaSawco erhåller order på ca 2 MSEK från Moelven Notnäs Ransby AB

Beställningen omfattar en uppgradering av mätstationen med ett nytt komplett system för 3D-mätning och sortering vid anläggningen i Ransby.

Leverans och driftsättning sker under första halvan av 2022.

”Vi tackar för förtroendet att få genomföra denna uppgradering och ser fram ett fortsatt utvecklande samarbete tillsammans med Moelven Notnäs Ransby.” säger Emilien Saindon, VD för RemaSawco.

Frågor besvaras av:

Johan Friberg, koncernchef, telefon 013-200 100, e-post johan.friberg@imagesystems.se

Image Systems är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. Genom att ständigt utmana marknadens koncept och istället erbjuda nya och mer effektiva lösningar hjälper vi våra kunder att nå ökad framgång i sina affärer. Företaget vänder sig till ett stort antal branscher globalt och verksamheten bedrivs i två affärsområden RemaSawco och Motion Analysis. Image Systems har 82 anställda på kontor i Sverige, Finland och Norge. År 2021 omsatte koncernen 159 Mkr. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholmsbörsens Small Cap lista och handlas under tickern IS. För ytterligare information besök vår webbplats www.imagesystemsgroup.se