Image Systems affärsområde Motion Analysis erhåller order om ca 2,1 MSEK från Kina

MÅN, JULI 13, 2020, 12:00 CET

Ordern innefattar beställning av mjukvaran TrackEye samt ett urval av tillägsmoduler till Reinfe Technology Ltd som är verksamma i Kina.

TrackEye är ett världsledande system för avancerad mätning och analys av bilder. Produkten täcker hela processen från bildinläsning, målföljning och analys fram till färdig rapport. TrackEye är en de facto standard vid många av världens största provplatser inom flyg, rymd och försvar.

Frågor besvaras av:
Johan Friberg, VD, telefon 013-200 100, e-post johan.friberg@imagesystems.se 

Informationen i detta pressmeddelande offentliggjordes den 13 juli 2020 klockan 12.00 (CET).

Image Systems är ett svenskt högteknologiskt företag och en ledande leverantör av produkter och tjänster inom högupplöst bildbehandling. Genom att ständigt utmana marknadens koncept och istället erbjuda nya och mer effektivalösningar hjälper vi våra kunder att nå ökad framgång i sina affärer. Företaget vänder sig till ett stort antal branscher globalt och verksamheten bedrivs i två affärsområden RemaSawco och Motion Analysis. Image Systems har drygt 90 anställda på kontor i Sverige, Finland och Norge. År 2019 omsatte koncernen 212 Mkr. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholmsbörsens Small Cap lista och handlas under tickern IS. För ytterligare information besök vår webbplats www.imagesystemsgroup.se